Parad@s
Parados
+ 50
Terrassa
Colectiu
Colectivo

.

Barra

Subir

sábado, 14 de octubre de 2017

"L'abordatge de les violències sexuals en població Jove: situació actual i reptes de futur"

"L'abordatge de les violències sexuals en població Jove: situació actual i reptes de futur"



El Servicio de Políticas de Género tiene como objetivo velar por la inclusión de la igualdad de género en todas las normativas y acciones que se llevan a cabo en los servicios y organismos de la corporación, de prestar el asesoramiento, información, orientación y atención a todas las mujeres sobre sus derechos y, especialmente, aquellas mujeres que sufren violencia machista, y de planificar, implementar y evaluar actividades de sensibilización, formación e investigación vinculadas a la igualdad entre mujeres y hombre







09.00 - 09.15 h
Lliurament de documentació
09.15 - 9.30 h 
Benvinguda a càrrec de Jordi Ballart i Pastor, alcalde de Terrassa, i de Lluïsa Melgares i Aguirre, regidora del Servei de Polítiques de Gènere.
09.30 - 10.30 h 
Conferència marc: "Les violències sexuals en població jove: contextualització i anàlisi de la situació actual", a càrrec de Montse Pineda Lorenzo, coordinadora d'Incidència Política de l'associació Creación Positiva.
10.30 - 11.30 h 
Taula rodona: intervenció en nois joves
· "L'avaluació i el tractament dels agressors sexuals menors", a càrrec de Kieran McGrath, consultor del projecte ATURA'T a Palma de Mallorca, servei de la Direcció General de Menors i Família del Govern de les Illes Balears.
· "Masculinitats i agressions sexuals: experiència del Programa per a les Universitats contra la violència masclista (PUC)", a càrrec d'Álvaro Ponce, psicòleg i membre fundador de l'Associació Conexus i responsable del Programa PUC.
Modera: Natalia Perona i Vizcaíno, cap del Servei de Polítiques de Gènere.
11.30 - 12.00 h
Pausa
12.00 - 13.30 h 
Taula rodona: intervenció en noies joves
· "La importància de l'actitud de les persones professionals en l'àmbit de les violències sexuals", a càrrec de Violeta García, psicòloga de l'Associació d'Assistència a Dones Agredides Sexualment (AADAS).
· "L'atenció a adolescents i joves: Programa SARA-JOVE"de l'Ajuntament de Barcelona, a càrrec de Gemma Castellví, educadora social, i de Raissa Llorca, psicòloga d'infància i adolescència. Servei d'Atenció, Recuperació i Acollida (SARA) de l'Ajuntament de Barcelona.
· "Eines per a la superació en les dificultats en la denúncia de casos de violència sexual en noies joves", a càrrec deCarla Vall, advocada penalista.
Modera: Natalia Perona i Vizcaíno, cap del Servei de Polítiques de Gènere.
13.30 - 14.00 h
Espai de reflexió: reptes de futur en l'abordatge de les violències sexuals
14.00 h 
Cloenda, a càrrec de Lluïsa Melgares i Aguirre, regidora del Servei de Polítiques de Gènere

No hay comentarios:

Publicar un comentario